Elektriker Kungälv

  • Mån-Fre: 08.00 - 18.00

 Få Snabboffert!

Önskar du hellre att ringa
TLF: 031 787 33 53

Få Snabboffert!

Din Lokala Elektriker i Kungälv sedan 1994!

Vårt mål är att kunna ge råd till våra kunder och erbjuda de produkter som ger de bästa lösningarna.

Installatören är den som har det professionella ansvaret i företaget. Det innebär att personen i fråga ansvarar för att alla montörer utför sitt arbete i enlighet med gällande regler som vi har i Sverige. 

Elarbetet i Sverige är ganska krävande. Kontinuerliga förändringar i regelverket och ständigt nya produktområden gör jobbet utmanande. Ett exempel på ett nytt produktområde som kommer ännu mer är solpaneler och energilagring i byggnader. .

SÅHÄR FUNGERAR DET:

Kontakta oss genom våran telefon eller via vårat kontaktformulär och beskriv kort ditt uppdrag

Du få en helt obindande offert. Tycker du att det låter rimligt så går vi vidare. Vi hjälper dig såklart med allt relaterat till ROT-avdraget

Vi utför uppdraget till avtalat pris och tidspunkt. Allt går rätt till från offert till faktura, utan konstigheter!

Välj rätt elfirma direkt!

Välj ett fast installationsföretag med lång livslängd, som har klarat “the test of time” vilket betyder att dem kommer vara här imorgon också. Kom ihåg att oseriösa Elektriker går ofta i konkurs inom de första 5 åren, och om du har valt en firma som utför din elinstallation som har gått i konkurs – så gäller inte din garanti!

Du som kund har en garanti och garanti på jobbet, men då är det viktigt att veta att företaget faktiskt har en bra och hälsosam operation, så att de också kan vara användbara några år efter installationen om fel uppstår. 

 

Rådgivning nummer tre är att välja ett installationsprogram från en kedja. Kedjorna och särskilt den norska eliten fokuserar på utvecklingen av våra anställda. Vi har kurser för lärlingar, installatörer och installatörer, så de kan hjälpa dig med bra råd och lämpliga installationer.

 

Det sista rådet är att köpa tjänster från ett lokalt företag med en fast kontoradress. Vi i branschen hör hela tiden om kunder som har köpt tjänster från resande elektriker. Det kan vara frestande där och då, men i händelse av fel och underlåtenhet faller dessa företag ofta ner i marken. 

Det hjälper lite om de var billigast i hantverk om något händer några månader efter arbetet. Då är det ofta den lokala installatören som måste gå in och rätta till, och den billigaste lösningen är ofta den dyraste.

 

Allt på kudden; Om du gör arbetet svart kan du glömma alla rättigheter och garantier, och du är ansvarig för installationen. Om du låter oss ta jobbet, ger vi dig den säkerhet och säkerhet som din anläggning har gjorts ordentligt och i bästa skick.

Ring oss - öppet nu

Få snabboffert

Få snabboffert