Installation av värmepump i Göteborg

Tag chansen och sänk dina elkostnader på vintern och få dessutom skön svalka på sommaren. Har du annat du vill göra för dina pengar än att betala dyra elräkningar? Elektriker Göteborg förser företag, grossister och privatpersoner med kvalitetsmaskiner för effektiv energi besparing, vi jobbar ständigt med att utveckla nya produkter så du som kund kan göra en effektiv besparing – både för plånboken och miljön.

■ LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR
■ LUFT/VATTEN VÄRMEPUMPAR
■ POOLVÄRME
■ GARAGEPORTAR
■ ELVERK

Värmepumpar från Panasonic, Mitsubishi, Fujitsu & Toshiba

I sortimentet av värmepumpar finns bland annat produkter från Panasonic, Fujitsu, Mitsubishi & Toshiba. Dessa värmepumpar är konstruerade för att klara av vårt klimat. Under varma sommardagar har du nytta av pumpens luftkonditionering och luftreningssystemet som säkerställer ett fräscht och rent inomhusklimat året runt. Samtliga priser på Värmepumpsspecialisten är inklusive moms. Samtliga våra luft/luft värmepumpar levereras via dom Svenska Generalagenterna för respektive märke och därmed säkerhetställer att vi har bra support och snabb reservdelstillgång vid behov.

Installation i Göteborg och Västra Götaland med 2 års totalgaranti

I alla våra värmepumpslösningar för svenska leverantörer ingår 2 års totalgaranti samt standardinstallation av certifierade montörer. Kontakta gärna oss för konsultation kring vilken värmepump som passar just ditt hem. Vi utför standardinstallationer av din värmepump i Göteborg och Västra Götaland med lite omnejd.

Vi är expert på billiga och bra lösningar för rätt val av värmepump och luftvärmepump till kundens ändamål. I vårt sortiment hittar du ett urval av värmepumpar som är konstruerade för att klara av det kalla och bistra nordiska klimatet.

ELVERK
Ger dig tryggheten av att alltid ha tillgång till elektricitet. För små och större behov, samtliga med låg ljudnivå, driftsäkra och av högsta kvalitet. Vi erbjuder olika modeller med effekter mellan 3-7 kVA. Med 12V, 230V och 3-fas 400V. Vi erbjuder även en omkopplare för villor/lokaler som vill ha elverket som källa när strömmen går.

Elektriker Göteborg förser företag, grossister och privatpersoner med kvalitetsmaskiner för effektiv energi besparing, vi jobbar ständigt med att utveckla nya produkter som du som kund kan få en effektiv besparing utav. Vi förser er med värmepumpar och , energisparprodukter av hög kvalitet till bra priser. Vårt nära samarbete med tillverkarna borgar för er trygghet som kund då vi alltid jobbar på att vara i det främsta ledet till de senaste modellerna. Vi tillhandahåller alltid fullständig dokumentation, reservdelar, tillbehör samt teknisk support. 

 Vill ni ha en effektiv energi besparing så kontakta oss, vi har partners för energi rådgivning från norr till söder. Vill du som företagare bli återförsäljare för våra produkter, ring eller maila. Varmt välkommen att kontakt oss!

 Få Snabboffert!

Önskar du hellre att ringa
TLF: 031 787 33 53

Få Snabboffert!

Ring oss - öppet nu

Få snabboffert

Få snabboffert