Om oss

Vi är en fullservice el-, generator- och solenergi- el leverantör som betjänar både privat och företags marknaden i hela Göteborg och omnejd.  Här får du hjälp med det mesta inom elinstallation och elservice av duktig, erfaren och kompetent elektriker

Som ett familjeägt företag med många års av erfarenhet är vi stolta över det rykte vi byggt och de relationer vi bildat. Vårat team består av en erfaren mix av elingenjörer, utbildade elektriker, installationsspecialister och bygginspektöre. Samtlida är utrustade för att betjäna kunder på ett säkert och effektivt sätt.

Inom en annars turbulent bransch har Elektriker Göteborg stadigt vuxit och haft samma ägare från företagets start. Störst är inte alltid bäst. Av det skälet ser vi till att växa med kvalitet, att alltid ha välutbildad personal som kan ge våra kunder den service som vi står för.

Vår ambition är att ge våra kunder den bekymmersfria service de förväntar av oss. Detta ser vi som vårt mål, vårt främsta syfte. För att detta skall kunna uppnås förstår vi att ett tungt ansvar vilar på vår personal. Därför genomgår alla elektriker hos oss en utbildning i såväl traditionell ellära som kundbemötande. Fortlöpande kundkontakt ser vi som ett annat viktigt steg i vår strävan att uppnå vårt mål. 

Den kundkontakten tillsammans med vårt system för kvalitetskontroll utgör en garanti för att den service vi vill ge våra kunder alltid efterlevs. Vi tror att våra kunder önskar ge sina anställda den bästa av arbetsplatser eller sina hyresgäster den bästa av förvaltning. Elektriker Göteborg gör det möjligt att uppnå det målet genom att erbjuda en komplett elservice.

Kvalitet:
Att lova god kvalitet är en sak men att verkligen ge det är en helt annan. Våra kunder skall alltid kunna förvänta att de tjänster som vi utför skall hålla högsta kvalitet. Denna höga kvalitet uppnås genom att vi regelbundet utför kvalitetskontroller av utförda tjänster. Om det under dessa kontroller påträffas några brister i utförd tjänst ska detta åtgärdas. Vill du läsa om vår kvalitetspolicy kan du trycka här.

Med sikte på framtiden
Vårt kunnande har målmedvetet växt fram under många års verksamhet. Utveckling med sikte på framtiden utifrån våra kunders specifika krav och behov är en självklar del i vår vardag. Vår ambition är att möta framtiden, i ny kunskap försöka påverka den och därigenom uppfylla våra kunders önskemål.

Optimala lösningar
Vi verkar inom två områden, industrin och entreprenad. Våra kunder söker lösningar för en tillförlitlig och effektiv elenergiförsörjning och representerar många områden; internationella bil och pumpföretag, sågverk, mekanisk industri, vatten- och avloppsreningsverk, skolor, sjukhus, lokala byggentreprenörer med flera. Varje företag har sina förutsättningar. Oavsett om det handlar om att komplettera befintlig utrustning, installera ny eller skräddarsy en anläggning har vi den optimala lösningen.

 Få Snabboffert!

Önskar du hellre att ringa
TLF: 031 787 33 53

Få Snabboffert!

Ring oss - öppet nu

Få snabboffert

Få snabboffert